Post Terkini

Saturday, February 26, 2011

Bunga api di Uptown

Tadi masa nak delete pic2 x berguna dalam camera terjumpa plak gambar2 masa kat uptown.. masa ni diorang ada organise event tuk meriahkan lagi uptown kat sepang tu.. so dapatla tgk pertunjukan api macam kat bawah ni... ni just nk nak share ngan korang je la sebelum ditamatkan riwayat gambar2 ni..

masa ni baru nak memanaskan badan je.. setakat pegang kayu yang ada api di belah kiri dan kanan.. pastu diorg pusing2 kan je.. huhu orang biasa pun boleh buat..kot2 la tak takut baju terbakar atau tgn melecur..heheh

ok, masa ni diorang dah stat mengganas dah.. tengokla tu percikan api.. tp orang ramai masih x berganjak.. still nk tengok dari dekat jugak

sekali bila mamat ni dah mula melibas bertempiaran la penonton2 lari.. kalo ada yang tengah makan kat meja pun lari gak.. sebab percikan api dia tu terbang agak jauh la gak.. tp mmg syok la..
pas pertunjukan api ni ada nyanyian plak.. nyanyi n menari poco-poco.. teringin sgt nk join tp en suami dah buat isyarat mata x boleh terpaksa la pn isteri pendamkan aje.. tp dlm kepala teringin kenangan masa belajar kt USM.. kat situla pandai joget poco-poco ni.. tp setakat tu je la.. dan adala sekali dua masa mengajar kat SULTAN ABDUL SAMAD.. memori terindah..chewahh..


Post a Comment