Post Terkini

Saturday, February 26, 2011

Ford Fiesta

my blog ada iklan nuffnang.. xpenah pun teringin nk klik utk tgk lebih lanjut.. sekali hari ni dia kuar ford fiesta la plak... tergerak nk tengok page dia.. so jejari runcing ni pun menggatal la klik iklan nuffnang.. tengok plak FORD FIESTA nye price list.. alamakk..mcm mampu milik je.. huhu xpenah2 jatuh cinta dekat kereta2 lain except my savvy n my kancil tetiba terjatuh plak cinta kat Ford Fiesta ni.. harga mmg kira okla.. ansuran nye pun cam mampu nk bayar... boleh la beli satu..hehehe

design kat dalam pun cun
tapi..tapi.. huhu ada tapi nye.. itupun kalo kitorang xde kancil n savvy.. boleh la ansuran bayar kete ni combine dua.. dapatla utk bayar Ford Sedan or Ford Sport.. so tak payahla berangan ye pn Muzaiyanah... tunggulah lima tahun lagi barulah boleh beli yg lagi besar.. hmm kalo nk jual dua2 kete kesayangan kami pun x berbaloi jugak utk beli yang baru... jdnye lebih baik bermimpi dari xde langsung.. dari mimpi mungkin perancangan akan lebih baik..tul tak?? hehe

so pada sesape yang mampu n nak beli tuk korang leh la klik link ni http://www.ford.net.my/fiesta/gallery.asp atau korang klik je iklan nuffnang kat atas tu (sambil2 membantu tambahkan akun nuffnang ku..hehehe)

Post a Comment