Post Terkini

Saturday, February 12, 2011

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY

Thanks azu coz meng'tag' diri ni tuk join contest.. before ni dh jumpa entry ni kat mama kembar 3.. bila nk join je intenet terus bengong.. tp bila dh kena tag oleh Pn.Azu so daku lebih bersabar melayan kerenah internet yang slow motion ni...



ok kengkawan, utk join ini ada info nye.. x pun korang boleh terjah blog http://tote-boutique.blogspot.com .

Tempoh contest : 10/02/2011 - 28/02/2011

Hadiah : 4 pemenang bertuah akan memenangi- 1 passport sleeve, 1 coin purse & RM30 Tote boutique voucher (bagi setiap pemenang).

Macam mana nak join: 1-letakkan gambar di dalam entry anda (blog/facebook)
2-Hendaklah link kan entry anda dengan Entry Giveaway ini
3-berikan link anda untuk entrt ini
pemenang melalui Random Org..

So saya tag my sis haswani, ezarn, fieda n sume follower saya utk join this giveaway..

Post a Comment