Post Terkini

Thursday, December 12, 2013

Wajah baru

Blog hamba telah bertukar wajah.. Hasil bantuan dari budak nakal  berjaya gak la buat rumah baru untuk blog ni.. Fuhhh penat rasanye menukang sana sini. Inipun ada lagi yang perlu direnovate. Dengan coding yang panjang, mujurlah bekas budak IT. Bolehlah nak faham command, syntax , error semua. Tapi best jugak buat guna coding ni sebab dapatlah mengasah balik ilmu programming aku berbanding kalau guna template sedia ada.

Dah lama sebenarnya nak renovate rumah ni, tapi penyakit MALAS tu terlalu kritikal. hari ni baru rasa sihat sket. Lepas ni tak tahu pula la bila ruah ni akan cantik kembali. Ok daaa.. jom kite sambung renovate rumah blog ni ye :)
Post a Comment