Post Terkini

Wednesday, May 11, 2011

Stress

Hmm rasa tak tertanggung bebanan ni.. walau dah diluah tp masih tak terluah.. kalaula diri ni jenis cakap lepas je, mau aku sound je direct.. tp x boleh kan.. yela dia org yg lebih tua, ntahla x tau nk cakap.. nk luah kan dalam blog pun x boleh.. sebab ada yang akan menyampai...

kadang2 rasa macam dah merajuk je.. malas nk bersua muka.. nak pergi jauh2 dari mereka semua.. tp tetap x boleh.. saya x sampai hati..

Wahai hati, bersabarlah kamu.. manusia memang begitu. hanya manis di mulut, tp perbuatan x sehebat mana.. manusia memang begitu, ingin dipuji2 tp perbuatan x layak utk dipuji..
Wahai hati.. kuatkanlah dirimu.. biarlahkanlah mereka mereka dengan cara tesendiri..

Ya Allah tenangkanlah hatiku.. Permudahkanlah urusanku dan suamiku.. Amin


Post a Comment